Nyt ilmainen

toimitus Suomeen!

Nyt ilmainen

toimitus Suomeen!

Uutuus! Lasten ateriat Tetra Recart® -pakkauksissa!

Uutuus! Lasten ateriat Tetra Recart® -pakkauksissa!

Alex&Phil haluaa mullistaa lastenruuan laadun ja tarjoamalla uudet lastenateriat ilmastoystävällisimmissä pakkauksissa Alex&Phil on nyt valmis haastamaan koko konservatiivisen lastenruokasegmentin.

Alex&Philin lastenruoka on valmistettu vain luomu- ja KRAV-merkityistä ainesosista ja täysin ilman lisäaineita. Tuotteet eivät sisällä säilöntäaineita, tarpeetonta vettä, riisijauhoa, tärkkelystä tai muita täyteaineita, joita esiintyy yleisesti lastenruoissa. Koko toiminta on ilmastokompensoitua ja jokaisesta myydystä tuotteesta Alex&Phil lahjoittaa Ruotsin SOS-Lapsikylälle. Mutta se ei lopu tähän:

Kokonaiset ateriat tarjotaan nyt Tetra Recart® -pakkauksissa. Tällä muistutetaan koko alaa siitä, että on aika tarkistaa pakkaukset. Tricorona Climate Partner* -tutkimuksen mukaan Tetra Recartilla on 80% pienempi ilmastovaikutus kuin alan yleisellä kannella varustetulla lasipurkilla. Jenny Wessblad Hårdh on yrityksen perustaja ja aterioiden suunnittelija:

"Haluamme näyttää tietä koko alalle mitä tulee ruoan sisältöön ja kestävyyteen sekä yhteiseen vastuuseen ilmastokysymyksissä."

* Lue lisää tutkimuksesta osoitteessa www.alexphil.se/info/klimatpaverkan.

Ateriat lanseerataan nyt kaupoissa kaikkialla Ruotsissa. Jenny Wessblad Hårdh ja hänen poikansa Alexander ja Philip ovat syy siihen, miksi yritys aikoinaan perustettiin perhekeittiössä. Vaikka toiminta kasvaa, Jenny on edelleen vastuussa resepteistä:

”Me aikuiset haluamme ravitsevia ainesosia sisältävää rehellistä ja hyvää ruokaa. Meidän pitäisi olla yhtä tarkkoja lastemme ruoan suhteen."

Alex&Phil on Ruotsin ainoa lastenruoan tuottaja jolla on Äkta vara -merkintä. Äkta vara takaa, että tuotteet eivät sisällä minkäänlaisia lisäaineita. Valikoima sisältää erilaisia ruokia yli 6 kuukauden ikäisille lapsille: Ateriat, puurot, kasvisvälipalat, smoothiet puristepussissa – ja nyt kokonaiset ateriat vallankumouksellisissa Tetra Recart® -pakkauksissa yli 8 kuukauden ikäisille lapsille. Lue lisää osoitteesta alexphil.fi

Lisätietoja:

Jenny Wessblad Hårdh, toimitusjohtaja ja perustaja, +46 73 348 4434
Robert Hårdh, yhteisomistaja ja perustaja, +46 70 914 6314


Tiedot