Ilmainen toimitus yli 39 euron tilauksille

Ilmainen toimitus yli 39 euron tilauksille

Kaurapuuro tetrapakkauksessa

Kaurapuuro tetrapakkauksessa

Tuomme nyt markkinoille kaksi uutta, kaurasta ja hirssistä valmistettua täyttä puuroa ilmastoälykkäässä tetrapakkauksessa! Puuro on luonnollinen omega-3-rasvahappojen lähde ja se on valmistettu kaurasta ja hirssistä. Toisen puuron olemme maustaneet omenoilla ja kanelilla ja toisen mustikoilla. Kuten tavallista, olemme lisänneet tilkka kylmäpuristettua rypsiöljyä välttämättömäksi rasvaksi. Klassinen puuro, joka maistuu mukavasti aamiaiseksi, jälkiruoaksi tai illalliseksi.

Hirssi on yksi vanhimmista jyvistämme, se on luonnostaan ​​gluteeniton ja sisältää runsaasti tiamiinia, sinkkiä ja rautaa. Kaura on yksi klassikoistamme, pohjoismaisista jyvistä, myös luonnostaan ​​gluteeniton, ja se sisältää myös beetaglukaania, vesiliukoista kuitua, joka edistää tasaisempaa estosokeritasoa ja auttaa pitämään vatsan kunnossa. Maukasta ja luonnollisesti hyvää pienelle vatsalle!

Alex&Phil tarjoaa ensimmäisenä Ruotsissa lastenruokia Tetra Recart® -pakkauksissa, joiden ilmastovaikutus on 80 % pienempi kuin kannellisella lasipurkilla.


Tiedot