Nyt ilmainen

toimitus Suomeen!

Nyt ilmainen

toimitus Suomeen!

Ilmastokompensaatio on valmis!

Ilmastokompensaatio on valmis!

Saimme äskettäin Tricorona Climate Partner AB:lta sertifikaatin työstämme ilmastoneutraalina yrityksenä vuonna 2019. Olemme laskeneet Tricorona Climate Partner AB:n avulla kunkin tuotteen ilmastovaikutukset raaka-aine- ja tuotantoketjuissa, pakkauksissa ja kuljetuksissa. Vuonna 2019 ilmastokompensaatiomme oli 215 tonnia hiilidioksidia.

Tukemme menee Intian Sri Balajissa sijaitsevalle biomassavoimalaitokselle. Suoraan sähköverkkoon kytketty voimalaitos käyttää polttoaineena paikallisen alueen uusiutuvaa maatalousjätettä. Sri Balaji ostaa maatalouden jätteet paikallisilta viljelijöiltä, mikä tarjoaa paikalliselle väestölle lisätulonlähteen ja edistää vihreää sähköä. Biomassavoimalaitos vähentää CO2e-päästöjä noin. 29 000 tonnilla vuodessa. Biomassavoimalaitoksen omistava ja sitä ylläpitävä Greenko on myös investoinut aurinkokennojärjestelmään Maa Amma Vodin orpokodille. Tämä laskee lastenkodin sähkökustannuksia, enemmän rahaa rahaa voidaan suunnata lapsille ja sähkönjakelu on turvattu, mikä puolestaan parantaa lasten koulutuksen laatua.

Toimintamme ilmastokorvaus on meille itsestäänselvyys ja samalla pyrimme jatkuvasti vähentämään päästöjämme. Suuri osa tästä työstä vuonna 2019 on ollut siirtyminen pakkauksissa pääasiassa uusiutuviin ja kasvipohjaisiin materiaaleihin, kuten sokeriruokoon.


Tiedot