Ilmainen toimitus yli 39 euron tilauksille

Ilmainen toimitus yli 39 euron tilauksille

Luomu omena- ja kaurapuuro 200g tetra Luomu omena- ja kaurapuuro 200g tetra

Luomu omena- ja kaurapuuro (10-pack)

€23.90

Ei saatavana
Omena- ja kaurapuuromme on omega-3-rasvahappojen luonnollinen lähde.

Maittava, kaurasta ja hirssistä valmistettu uutuus on keitetty steel cut -kaurasta, mikä tekee puurosta pehmeän rouhean. Puuro on maustettu omenakuutioilla ja kanelilla. Kuten aina, olemme lisänneet tilkan kylmäpuristettua rapsiöljyä sen sisältämien tärkeiden rasvojen vuoksi. Tämä perinteinen puuro sopii hyvin niin aamiaiseksi, välipalaksi kuin iltapalaksikin.

Luonnostaan gluteeniton hirssi sisältää runsaasti tiamiinia, sinkkiä ja rautaa. Kauran sisältämä beetaglukaani auttaa tasaamaan verensokerin ja pitämään vatsan kunnossa. Hyvää ja luonnollista pienille vatsoille!

Alex&Philin lastenruoat tulevat ilmastoystävällisissä Tetra Recart® -pakkauksissa, joiden ilmastovaikutus on jopa 80% pienempi kuin lasipurkkien.

Ainekset: Omena* 38,5%, gluteeniton keitetty KAURA* 28%, keitetty hirssi* 17%, vesi 9,5%, kylmäpuristettu rapsiöljy* 4%, maissitärkkelys* 1,5%, sitruunamehu* 1% (ei tiiviste), ceyloninkaneli* 0,5%. *) KRAV-merkityt luomuainesosat.

Ravintoarvo /100 g: Energia 418 kJ/100kcal, rasva 4,5 g (josta tyydyttynyttä 0,5 g), hiilihydraatit 12,4 g (joista sokereita* 4,6 g), proteiini 1,3 g, suola* 0,04 g *) Vain luontaisista lähteistä.

Kaurapuuromme on luonnollinen omega-3-rasvahappojen lähde. Välttämättömiä
rasvahappoja tarvitaan lasten normaaliin kasvuun ja kehitykseen. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 2 g alfalinoleenihappoa (ALA) ja 10 g linolihappoa (LA). Puuro sisältää 0,4 g alfalinoleenihappoa ja 0,9 g linolihappoa.

Maidoton ja gluteeniton. Vegaaniystävällinen.

Suositellaan 8 kuukauden iästä alkaen. 10x200 g.

Puuron voi syödä kylmänä mutta maistuu parhaiten lämpimänä. Voit lämmittää puuron kattilassa tai vesihauteessa, tai lautasella mikrossa. Tarjoile kulhossa tai lautasella. Avattu pakkaus säilyy jääkaapissa korkeintaan 1 vrk. HUOM! Älä lämmitä pakkausta mikrossa.

Ä-merkitty. Merkintä, jonka ruotsalainen kuluttajayhdistys Äkta vara on luonut auttaakseen kuluttajia löytämään aitoja ja väärentämättömiä elintarvikkeita.

Ilmastokompensoimme ja tuemme Ruotsin SOS Lapsikylän (SOS Barnbyar Sverige) toimintaa.

Kehitetty ja suunniteltu Ruotsissa, tuotettu EU:ssa Alex&Phil AB:lle.

Saatavana
Ei saatavana
.
Tunnus:  1081

Tiedot