Ilmainen toimitus yli 39 euron tilauksille

Ilmainen toimitus yli 39 euron tilauksille

Luomu mustikka- ja kaurapuuro 200g tetra Luomu mustikka- ja kaurapuuro 200g tetra

Luomu mustikka- ja kaurapuuro (10-pack)

€23.90

Ei saatavana
Mustikka- ja kaurapuuromme on omega-3-rasvahappojen luonnollinen lähde.

Kaurasta ja hirssistä valmistettu marjaisa ja raikas uutuus on keitetty steel cut- kaurasta, mikä tekee puurosta pehmeän rouhean. Runsaasti antioksidantteja sisältävät mustikat ja tilkka kylmäpuristettua rapsiöljyä tekevät perinteisestä puurosta terveellisen ja ravinteikkaan ruoan joka sopii hyvin niin aamiaiseksi, välipalaksi kuin iltapalaksikin.

Luonnostaan gluteeniton ja runsaasti tiamiinia, sinkkiä ja rautaa sisältävä hirssi on yksi vanhimmista viljakasveistamme. Kaura on perinteinen pohjoismainen viljakasvi, myös luonnostaan gluteeniton, joka sisältää beetaglukaania, liukoista kuitua joka auttaa tasaamaan verensokerin ja pitämään vatsan kunnossa. Hyvää ja luonnollista pienille vatsoille!

Alex&Philin lastenruoat tulevat ilmastoystävällisissä Tetra Recart® -pakkauksissa, joiden ilmastovaikutus on jopa 80% pienempi kuin lasipurkkien.

Ainekset: Gluteeniton keitetty KAURA* 28,5%, mustikka* 19,5%, omena* 19,5%, keitetty hirssi* 17%, vesi 9,5%, kylmäpuristettu rapsiöljy* 4%, maissitärkkelys* 1,5%, sitruunamehu* 0,5% (ei tiiviste). *) KRAV-merkityt luomuainesosat.

Ravintoarvo /100 g: Energia 416 kJ/100kcal, rasva 4,5 g (josta tyydyttynyttä 0,4g), hiilihydraatit 12,1 g (joista sokereita* 3,5g), proteiini 1,3 g, suola* < 0,03g *) Vain luontaisista lähteistä.

Kaurapuuromme on luonnollinen omega-3-rasvahappojen lähde. Välttämättömiä rasvahappoja tarvitaan lasten normaaliin kasvuun ja kehitykseen. Edullinen vaikutus saavutetaan nauttimalla päivittäin 2 g alfalinoleenihappoa (ALA) ja 10 g linolihappoa (LA). Puuro sisältää 0,3 g αlfalinoleenihappoa ja 0,9 g linolihappoa.

Maidoton ja gluteeniton. Vegaaniystävällinen.

Suositellaan 8 kuukauden iästä alkaen. 10x200 g.

Puuron voi syödä kylmänä mutta maistuu parhaiten lämpimänä. Voit lämmittää puuron kattilassa tai vesihauteessa, tai lautasella mikrossa. Tarjoile kulhossa tai lautasella. Avattu pakkaus säilyy jääkaapissa korkeintaan 1 vrk. HUOM! Älä lämmitä pakkausta mikrossa.

Ä-merkitty. Merkintä, jonka ruotsalainen kuluttajayhdistys Äkta vara on luonut auttaakseen kuluttajia löytämään aitoja ja väärentämättömiä elintarvikkeita.

Ilmastokompensoimme ja tuemme Ruotsin SOS Lapsikylän (SOS Barnbyar Sverige) toimintaa.

Kehitetty ja suunniteltu Ruotsissa, tuotettu EU:ssa Alex&Phil AB:lle.

Saatavana
Ei saatavana
.
Tunnus:  1083

Tiedot