Ilmainen toimitus yli 39 euron tilauksille

Ilmainen toimitus yli 39 euron tilauksille

kana omena luomu tetra recart lastenruoka proteiinipitoinen kana omena luomu tetra recart lastenruoka proteiinipitoinen kana omena luomu tetra recart lastenruoka proteiinipitoinen 10x200g kana omena luomu tetra recart lastenruoka proteiinipitoinen

Luomu Kana- & omena-ateria (10-pack)

€25.90

Ei saatavana
Pehmeä ja hedelmäinen lasten suosikki, jonka maku on päivitetty moderniksi, kestäväksi ja täydelliseksi ateriaksi (siksi pakkauksessa saa lukea "ateria"). Ateria pohjautuu vihreisiin herneisiin ja keitettyyn kaurariisiin , jotka on keitetty kanan, omenan ja sipulin. Lapset rakastavat aterian pehmeää ja omenaista makua. Lopuksi olemme lisänneet runsaasti omega-3-rasvahappoja sisältävää omaa kylmäpuristettua rypsiöljyämme Gunnarshögin tilalta.

Ateria on pakattu Tetra Recart® -pakkaukseen, jonka ilmastovaikutus on 80% pienempi kuin kannellisella lasipurkilla. Lue tästä lisää: www.alexphil.fi/fi/info/comparison-climate-impact/

Ainekset: kasvisliemi* (vesi, sipuli*, purjosipuli*, porkkana*, palsternakka*) 27%, herneet* 22%, keitetty gluteeniton KAURA* 19%, keitetty kana* 17%, omena* 8%, sipuli* 4,5%, kylmäpuristettu rapsiöljy* 3%, valkopippuri* <0,5%. *) Luomuainesosat.

Ravintosisältö/100 g: energia 421 kJ/101 kcal, rasva 4,8 g (josta tyydyttynyttä 1,0 g), hiilihydraatit 7,0 g (josta sokereita* 1,8 g) proteiini 6,2 g, suola* 0,04 g. *) Vain luontaisista lähteistä.

Ateria on luonnollisesti proteiinipitoinen. Proteiini on välttämätöntä lasten luuston normaalille kasvulle ja kehitykselle.

Maidoton ja gluteeniton.

Suositellaan 8 kuukauden iästä alkaen. 10x200g.

Kuumenna ateria kattilassa tai vesihauteessa. Voit myös lämmittää lautasella mikroaaltouunissa. Tarjoillaan kulhossa tai lautasella. Avattua pakkausta säilytetään jääkaapissa enintään 24 tuntia. HUOM! Pakkaus ei kestä lämmitystä mikrossa.

Ä-merkitty. Merkintä, jonka ruotsalainen kuluttajayhdistys Äkta vara on luonut auttaakseen kuluttajia löytämään aitoja ja väärentämättömiä elintarvikkeita.

Ilmastokompensoimme ja tuemme Ruotsin SOS Lapsikylän (SOS Barnbyar Sverige) toimintaa.

Kehitetty ja suunniteltu Ruotsissa, tuotettu EU:ssa Alex&Phil AB:lle.

Saatavana
Ei saatavana
.
Tunnus:  1075

Tälle tuotteelle suositellut varusteet

Tiedot