Nyt ilmainen

toimitus Suomeen!

Nyt ilmainen

toimitus Suomeen!

Kylmäpuristettu rapsiöljy lapsille (0,25 l) Kylmäpuristettu rapsiöljy lapsille (0,25 l) Kylmäpuristettu rapsiöljy lapsille (0,25 l)

Kylmäpuristettu rapsiöljy lapsille (0,25 l)

€3.90

Ei saatavana
Alle kahden vuoden ikäiset, sekä lapset, jotka harvemmin tai eivät koskaan syö kalaa, voivat päivittäin nauttia ruokalusikallisesta kylmäpuristettua rapsiöljyä. Öljy sisältää hyviä rasvahappoja, kuten omega 3 ja omega 6, sekä hyödyllisiä vitamiineja ja mineraaleja. Kylmäpuristetulla rapsiöljyllä on usein hieman pähkinäisempi maku, mutta olemme huolellisesti valinneet juuri lapsille sopivan miedon vaihtoehdon. Runsaasti omega 3 -rasvahappoja sisältävä rapsiöljymme on valmistettu ruotsalaisesta rapsiöljystä, joka on hellävaraisesti puristettu Skånen Österlenissä sijaitsevalla Gunnarshögin tilalla.

Tuotteemme on tietenkin KRAV-merkitty, ilmastokompensoitu sekä huolellisesti testattu vastaamaan tiukkoja laatuvaatimuksia, jotka koskevat erityisesti lasten ruokaa.

Ainekset: 100% kylmäpuristettua ruotsalaista rapsiöljyä*. *) KRAV-merikityt ainesosat. KRAV-etiketti on SMAK Certification AB -sertifioitu.

Ravintoarvo/100 g:
Energia 3700 kJ/884 kcal
Rasva 100 g (josta tyydyttynyttä rasvaa 8 g, monityydyttymättömiä rasvoja 62 g)
Hiilihydraatteja 0 g (joista sokereita 0 g)
Proteiinia 0 g
Suola 0 g

Rapsiöljy sisältää runsaasti omega 3 -rasvahappoja. Välttämättömät rasvahapot ovat tärkeitä vauvan normaalille kasvulle ja kehitykselle. Ruokalusikallinen (15 ml) rapsiöljyä sisältää 1,5 g alfalinoleenihappoa (ALA) ja 2,6 g linolihappoa (LA). Hyödyllinen vaikutus saavutetaan ottamalla päivittäin 2 g ALA ja 10 g LA.

Suositellaan 6 kuukauden iästä. Pakkaus 0,25 litraa.

Tarjoa teelusikallinen (5 ml) sellaisenaan jokaisen aterian yhteydessä tai sekoitettuna ruokaan (enintään 15 ml päivässä). Sopii myös paistamiseen ja leivontaan. Säilytetään pimeässä ja viileässä. HUOM! Korkki voi juuttua kurkkuun.

Ilmastokompensoimme koko liiketoimintaamme ja tuemme Ruotsin SOS-Lapsikylien toimintaa hädässä olevien lasten hyväksi.

Kehitetty, suunniteltu ja tuotettu Ruotsissa Alex&Phil AB:lle.

Saatavana
Ei saatavana
.
Tunnus:  1094

Keskimääräinen arvosana 4/5 perustuu 2 arvostelua.
2021-09-15
2021-07-01
Tälle tuotteelle suositellut varusteet

Tiedot