Kikherne-ateria (6x180g) Kikherne-ateria (6x180g)

Kikherne-ateria (6x180g)

€16.90

Ei saatavana
Kikherneistä ja bataatista koostuva mieto, kermainen ja täydellinen ateria (siksi
pakkauksessa saa lukea "ateria"). Omassa liemessämme keitetyt vihannekset yhdessä kermaisen kookosmaidon ja kaurariisin kera antavat bataatille ja kikherneille lempeän ja täyteläisen maun. Tähänkin ateriaan olemme käyttäneet kylmäpuristettua rypsiöljyämme Gunnarshögin tilalta.

Vinkki: Toimii hyvin dippikastikkeena vihanneksille illallista odottaessa.

Ateria on pakattu Tetra Recart® -pakkaukseen, jonka ilmastovaikutus on 80% pienempi kuin kannellisella lasipurkilla. Lue tästä lisää: www.alexphil.fi/fi/info/comparison-climate-impact/

Ainekset: keitetty kikherne* 27,1%, kasvisliemi* (vesi, purjosipuli*, palsternakka*, porkkana*, sipuli*, lanttu*) 23,7%, bataatti* 19,2%, kookosmaito* 15%, keitetty gluteeniton KAURA* 8,8%, keltasipuli* 4,4%, kylmäpuristettu rapsiöljy* 1,4%, valkosipuli* 0,4%. *) Luomuainesosat.

Ravintosisältö/100 g: energia 473 kJ/113 kcal, rasva 5,0 g (josta tyydyttynyttä 2,6 g), hiilihydraatit 12,8 g (josta sokereita* 0,3 g) proteiini 3,7 g, suola* 0,01 g. *) Vain luontaisista lähteistä.

Ateria on luonnollinnen proteiinin lähde. Proteiini on välttämätöntä lasten luuston normaalille kasvulle ja kehitykselle.

Maidoton ja gluteeniton. Vegaaniystävällisiä.

Suositellaan 8 kuukauden iästä alkaen.

Kuumenna ateria kattilassa tai vesihauteessa. Voit myös lämmittää lautasella mikroaaltouunissa. Tarjoillaan kulhossa tai lautasella. Avattua pakkausta säilytetään jääkaapissa enintään 24 tuntia. HUOM! Pakkaus ei kestä lämmitystä mikrossa.

Ä-merkitty. Merkintä, jonka ruotsalainen kuluttajayhdistys Äkta vara on luonut auttaakseen kuluttajia löytämään aitoja ja väärentämättömiä elintarvikkeita.

Ilmastokompensoimme ja tuemme Ruotsin SOS Lapsikylän (SOS Barnbyar Sverige) toimintaa.

Kehitetty ja suunniteltu Ruotsissa, tuotettu EU:ssa Alex&Phil AB:lle.

Saatavana
Ei saatavana
.
Tunnus:  3073

Tuotearvostelut
2021-01-04
Tälle tuotteelle suositellut varusteet

Tiedot