Ilmainen toimitus yli 39 euron tilauksille

Ilmainen toimitus yli 39 euron tilauksille

HÄTÄAPU Ukrainalle - Osta 5 smoothieta ja annat 10 HÄTÄAPU Ukrainalle - Osta 5 smoothieta ja annat 10

HÄTÄAPU Ukrainalle - Osta 5 smoothieta ja annat 10

€9

Backorder tuote
Miljoonat ihmiset pakenevat nyt Ukrainan sotaa. Tiedämme, että ruuan tarve on suuri, ei vähiten lapsille. Nyt voit osallistua helpolla tavalla. Osta hätäpaketti ja maksat viidestä smoothiesta, jotka me annamme Ukrainan sotaa pakeneville ihmisille. Lisäksi Alex&Phil lahjoittaa viisi smoothieta lisää jokaisesta ostamastasi hätäpakkauksesta. Alex&Phil vastaa hallinnosta ja toimituksesta.

9 eurolla varmistat, että sotaa pakenevat ihmiset saavat 10 smoothieta, joissa on runsaasti laadukkaita kaloreita ja terveellisiä omega-3-rasvahappoja. Smoothiet lähetetään sellaisten organisaatioiden kautta, joiden kanssa teemme yhteistyötä ja jotka varmistavat avun saapumisen perille.

Alex&Phil lahjoittaa säännöllisesti lasten selviytymisen ja kehityksen puolesta työskenteleville järjestöille, kuten Ruotsin SOS-Lapsikylille Siitä lähtien, kun Ukrainan sota alkoi, olemme lahjoittaneet yli 10 000 välipalapussia sotaa pakeneville ihmisille ja perheille. Yhteistyöorganisaatioita Ukrainan osalta ovat esimerkiksi Refugees Welcome Stockholm, joka auttaa Ruotsiin saapuvia pakolaisia, sekä muille aloitteille jotka tavoittavat ihmisiä Ukrainassa ja naapurimaissa.

Valitsemme smoothiet varastotilanteen perusteella.

Maidoton ja gluteeniton. Vegaaniystävällisiä.

Suositellaan 6 kuukauden iästä alkaen.

Avattu pakkaus säilyy jääkaapissa korkeintaan 1 vrk. HUOM! Älä lämmitä mikrossa. Tarkista, että pakkaus on ehjä. Korkki voi juuttua kurkkuun.

Ä-merkitty. Merkintä, jonka ruotsalainen kuluttajayhdistys Äkta vara on luonut auttaakseen kuluttajia löytämään aitoja ja väärentämättömiä elintarvikkeita.

Ilmastokompensoimme ja tuemme Ruotsin SOS Lapsikylän (SOS Barnbyar Sverige) toimintaa.

Kehitetty ja suunniteltu Ruotsissa, tuotettu EU:ssa Alex&Phil AB:lle.

Saatavana
Backorder tuote
.
Tunnus:  999

Keskimääräinen arvosana 5/5 perustuu 2 arvostelua.
2022-08-28
2022-08-15
Hyvä tapa auttaa

Tiedot