Nyt ilmainen

toimitus Suomeen!

Nyt ilmainen

toimitus Suomeen!

Sellaista kuin lastenruuan kuuluu olla: luonnollisen ravitsevaa, ilman lisäaineita

Pikkulapsiarjessa ruuanlaitolle ei aina löydy aikaa, ja siksi on tärkeää, että myös kaupan hyllystä löytyy ravitsevia ja luonnonmukaisia aterioita ja välipaloja. Alex&Phil valmistaa laadukasta ja mutkatonta lastenruokaa, joka maistuu kotona tehdyltä.

Maku on ruuassa ratkaisevaa, muuten se jää lautaselle (tai lentää pitkin lattioita). Panostamme tuotteidemme makuun ja haluamme valmistaa lasten lempiruokia. Käytämme luonnonmukaisia, puhtaita raaka-aineita: hedelmiä, marjoja, kauraa, aitoa mehua, amaranttia, rapsiöljyä ja mausteita. Ravintoarvojen on oltava kohdillaan, jotta lapsi saa pienestäkin annoksesta tarvitsemansa ravintoaineet ja vatsan täyteen. Ruokamme ovatkin täyttä tavaraa, sen huomaa jo koostumuksesta. 

Lupauksemme

  • Kaikki tuotteemme ovat lasten ravitsemussuositusten mukaisia

  • Käytämme puhtaita, luomusertifioituja raaka-aineita

  • Kaikki tuotteemme ovat lisäaineettomia, maidottomia ja gluteiinittomia

  • Hyvitämme toimintamme ilmastovaikutukset

  • Lahjoitamme jokaisesta myydystä tuotteesta 5 senttiä lasten hyväksi

  • Emme käytä riisiä tai riisijauhoa

  • Tuotteissamme ei ole lisättyä vettä, sokeria, suolaa tai mehutiivisteitä

Luomusertifioitua ja ilmastoystävällistä

Vastuullisuus on Alex&Philin toiminnan lähtökohta ja siksi kaikki tuotteemme ovat luomusertifioituja. Käytämme EU:n luomutunnusta ja ruotsalaista KRAV-merkkiä, joka asettaa meille ja

tavarantoimittajillemme vielä astetta korkeammat vastuullisuusvaatimukset. KRAV-merkki tarkoittaa, että tuotteissamme käytetyt kasvikset on viljelty ympäristöystävällisesti ilman kemiallisia torjunta-aineita tai lannoitteita, kunnollisissa työoloissa. Tuotteillemme on myös myönnetty ainoana lastenruokabrändinä ekologisuudesta kertova Äkta vara -yhdistyksen Ä-merkki.

Hyvitämme kaikki toiminnastamme aiheutuvat päästöt ja seuraamme pakkausmateriaalien kehittymistä. 2019 lähtien pakkauksemme ovat olleet alumiinittomia ja 80-prosenttisesti biopohjaisesta muovista valmistettuja. Vähennämme muovin määrää korkeissamme ja tulemme siirtymään niissäkin uusiutuviin materiaaleihin. Lisäksi lahjoitamme jokaisesta myydystä tuotteesta 5 senttiä lasten hyväksi. Olemme perustaneet tätä varten oman säätiön, jonka kautta tuemme muun muassa SOS-Lapsikylää.

Täältä löydät lisää tietoa KRAV-merkistä ruotsiksi ja englanniksi.

Täällä voit tutustua Äkta vara -yhdistyksen Ä-merkkiin ruotsiksi.

Lue lisää Alex&Phil Foundationista ruotsiksi.

 

Tiedot