Juuri nyt: Ilmainen toimitus ja   

kotiinkuljetus kaikkiin tilauksiin!   

Juuri nyt: Ilmainen toimitus ja   

kotiinkuljetus kaikkiin tilauksiin!   

Tietosuojakäytäntö

Tässä tietosuojalausunnossa kuvataan Alex&Philin toimintaa henkilötietojen keräämisen, käsittelyn ja suojaamisen osalta. Alex&Phil on sitoutunut varmistamaan, että yksityisyyttäsi suojataan. Voit olla varma, että antamiasi tietoja käytetään vain tämän tietosuojalausunnon mukaisesti. Alex&Phil voi muuttaa tätä käytäntöä ajoittain päivittämällä tämän sivun. Tarkista tämä sivu ajoittain ja aina ennen tilauksen tekemistä varmistaaksesi, että suostut muutoksiin.

Viimeksi päivitetty 28. tammikuuta 2020

 

Mitä tietoja keräämme

Voimme kerätä seuraavia tietoja:

• henkilötiedot - työtitteli, nimi, ikä, sukupuoli, syntymäaika.

• yhteystiedot - laskutus- ja toimitusosoitteet, puhelinnumerot, sähköpostiosoitteet.

• maantieteelliset tiedot - maa jossa sijaitset, kielesi.

• taloudelliset tiedot - luotto- / maksutiedot, PayPal-tilitiedot, Klarna Checkout -tilitiedot.

• transaktiotiedot - yksityiskohdat meidän ja sinun välisistä tulevista ja menevistä maksuista (suhteessa vaihtoihin ja palautuksiin), meiltä ostetuista tuotteista ja palveluista.

• profiilitiedot - tilitiedot kuten käyttäjänimi ja salasana, asetukset, palaute, kommentit, ehdotukset, kyselyvastaukset.

• tekniset tiedot - IP-osoite, aikavyöhyke ja asetukset, Internet- tai mobiilidatan palveluntarjoaja, selaintyyppi ja -versio, käyttöjärjestelmä ja -alusta sekä laitetyyppi, jota käytät käydessäsi sivustollamme

• käyttötiedot - minkä verkkosivuston sivujen, tuotteiden ja palvelujen kanssa olet vuorovaikutuksessa, mitä sähköposteja ja muuta markkinointimateriaalia lähetät ja joiden kanssa olet vuorovaikutuksessa.

• markkinointi- ja viestintäasetukset - tilaamasi markkinointimateriaaleja, toivomiasi yhteydenottotapoja

• sosiaalisen median tiedot - tiedot siitä, mitä sivujamme seuraat ja miten olet vuorovaikutuksesta niihin

• muut asiakaskyselyihin ja/tai tarjouksiin liittyvät tiedot.

Emme kerää henkilötietoja, kuten geneettisiä tai biometrisiä tietoja - tämä sisältää rodun tai etnisyyden, uskonnon, seksuaaliset mieltymykset, poliittiset mielipiteet, ammattiliittojen jäsenyyden ja tiedot terveydestäsi. Emme myöskään kerää tietoja rikosasioissa annettavista tuomioista ja rikoksista.

 

Mitä teemme keräämillämme tiedoilla

Vaadimme näitä tietoja ymmärtääksemme paremmin tarpeitasi ja pystyäksemme tarjoamaan sinulle paremman palvelun, etenkin seuraavista syistä:

• Sisäisen rekisterin pitäminen.

• Voimme käyttää näitä tietoja tuotteidemme ja palveluidemme parantamiseen.

• Voimme säännöllisesti lähettää antamaasi sähköpostiosoitteeseen mainosviestejä uusista tuotteista, erikoistarjouksista tai muista tiedoista, jotka uskomme kiinnostavan sinua.

• Voimme käyttää tietojasi myös ottaaksemme sinuun yhteyttä markkinatutkimustarkoituksessa. Voimme ottaa sinuun yhteyttä sähköpostitse, puhelimitse tai sähköpostitse. Saatamme käyttää tietoja räätälöidäksemme sivustomme kiinnostuksenkohteidesi mukaan.

 

Turvallisuus

Meillä on velvollisuus varmistaa, että tietosi ovat turvassa. Luvattoman pääsyn tai paljastamisen estämiseksi olemme perustaneet asianmukaiset fyysiset ja sähköiset menettelyt suojaamaan ja turvaamaan verkossa keräämiämme tietoja.

 

Henkilötietojen siirto Euroopan talousalueen (ETA) ulkopuolelle

ETA kattaa kaikki EU-maat sekä Islannin, Liechtensteinin ja Norjan. Joko me tai jokin kolmas osapuoli, jonka kanssa jaamme henkilökohtaisia ​​tietojasi, esimerkiksi Yhdysvaltoihin, voi siirtää sinusta keräämiäsi henkilötietoja ETA:n ulkopuolelle, käyttää niitä tai tallentaa niitä ETA:n ulkopuolelle. Jos henkilötietosi siirretään ETA:n ulkopuolelle ja kyseisessä maassa ei sovelleta EU:n mukaista riittävää suojaustasoa varmistamme, että tietosi suojataan asianmukaisilla suojatoimilla. Nämä suojatoimenpiteet voivat olla EU:n hyväksymien vakiosopimuslausekkeiden, yksityisyyssuojan varmentamisen tai toimittajan sitovien yrityssääntöjen muodossa.

Linkit muille verkkosivustoille

Sivustomme voi sisältää linkkejä muihin verkkosivustoihin. Kun käytät näitä linkkejä ja poistut sivustoltamme, sinun tulee kuitenkin huomata, että meillä ei ole hallintaa muiden sivustojen käytöstä. Siksi emme voi olla vastuussa antamiesi tietojen suojauksesta ja yksityisyydestä, kun vierailet muilla sivustoilla, eikä tämä tietosuojakäytäntö kata näitä sivustoja. Suosittelemme siis, että tutustut kyseisen sivuston tietosuojakäytäntöön.

 

Tarkista henkilökohtaiset tietosi

Voit halutessasi rajoittaa henkilötietojesi keräämistä tai käyttöä seuraavasti:

• Kun sinua pyydetään täyttämään lomake sivustolla, etsi laatikko, jota napsauttamalla osoitat, että et halua kenenkään käyttävän tietoja suoramarkkinointiin.

• Jos olet aiemmin sopinut kanssamme, että henkilökohtaisia ​​tietojasi voi käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin, voit peruuttaa tämän milloin tahansa kirjautumalla Oma tili -tiliisi tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@alexphil.se.

Emme myy, jaa tai vuokraa henkilökohtaisia ​​tietojasi kolmansille osapuolille, ellei meillä ole lupaasi tai laki sitä edellyttää. Voimme käyttää henkilökohtaisia ​​tietojasi mainostietojen lähettämiseen kolmansista osapuolista, jotka saattavat mielestäsi olla mielenkiintoisia, jos sanot meille, että haluat tämän tapahtuvan.

Jos uskot, että meillä on sinusta väärää tai epätäydellistä tietoa, voit korjata mitä tahansa tietojasi Oma tili -sivulla kirjautumisen jälkeen. Voit myös kirjoittaa meille sähköpostia yllä olevaan osoitteeseen. Korjaamme välittömästi virheellisiksi havaitut tiedot.

 

Kuinka ottaa yhteyttä meihin oikeuksien käyttämiseksi

Voit ottaa meihin yhteyttä milloin tahansa alla olevien yhteystietojen avulla. Kun teet niin, kirjoitathan koko nimesi ja tavan, jolla haluat meidän ottavan sinuun yhteyttä sekä yhteenvedon kysymyksestäsi. Voimme ottaa sinuun yhteyttä saadaksemme vahvistusta henkilöllisyydestäsi. Käsittelemme kaikki pyynnöt 30 päivän kuluessa niiden vastaanottamisesta. Meillä on oikeus hylätä pyynnöt, jos ne ovat perusteettomia ja/tai liioiteltuja, esimerkiksi jos otat meihin yhteyttä useita kertoja tietyn ajan kuluessa. Tutkinnoista ei peritä maksuja, mutta meillä on oikeus pyytää sinua korvaamaan perusteettomiin ja/tai liioiteltuihin menettelyihin liittyvät kustannukset.

Voit ottaa yhteyttä joko kirjoittamalla meille osoitteeseen:

Alex & Phil AB

Hesselmans torg 5

131 54 Nacka

Sverige

tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@alexphil.se.

Sinulla on oikeus tehdä valitus sääntelyviranomaisellesi (tietovalvontaviranomaiselle) siitä, kuinka olemme käyttäneet henkilötietojasi tai jostain muusta, joka liittyy tietosuojaamme. Pyydämme sinua kuitenkin ottamaan yhteyttä meihin ensin, jotta voimme yrittää käsitellä valituksesi.

 

Cookiet

Eväste on pieni tiedosto, joka sijoitetaan laitteen tallennustilaan. Jos selaimesi sallii sen, tiedosto lisätään ja eväste auttaa analysoimaan verkkoliikennettä tai ilmoittaa siitä, kun käyt tietyllä verkkosivustolla. Evästeiden avulla verkkosovellus voi paremmin vastata yksilöllisiin tarpeisiisi. Verkkosovellus voidaan täten räätälöidä tarpeidesi mukaan, keräämällä ja muistamalla tietoja mieltymyksistäsi.

Käytämme liikennelokievästeitä tunnistaaksemme, mitä sivuja käytetään. Tämä auttaa meitä analysoimaan verkkosivustojen liikennetietoja ja parantamaan verkkosivustoamme räätälöidäksemme sen asiakkaiden tarpeisiin. Käytämme näitä tietoja vain tilastollisiin analyyseihin, jonka jälkeen tiedot poistetaan järjestelmästä.

Kaiken kaikkiaan evästeet auttavat meitä tarjoamaan sinulle paremman käyttäjäkokemuksen, antamalla meille mahdollisuuden seurata, mitkä sivut koet hyödyllisiksi. Eväste ei missään tapauksessa anna meille pääsyä tietokoneeseesi tai mihinkään muihin tietoihin sinusta, paitsi niihin tietoihin, jotka päätät jakaa kanssamme. Voit päättää hyväksyä tai hylätä evästeet. Useimmat selaimet hyväksyvät evästeet automaattisesti, mutta voit yleensä muuttaa selaimesi asetuksia kieltäytymään evästeistä jos haluat - tämä voi kuitenkin estää sinua käyttämästä tai hyödyntämästä kaikkia sivuston etuja.

 

Tiedot