Nyt ilmainen

toimitus Suomeen!

Nyt ilmainen

toimitus Suomeen!

Luonnonmukaista lastenruokaa

Kaikki ruokamme on KRAV-sertifioitua ja merkitty kansallisilla ja kansainvälisillä luomumerkeillä kuten esimerkiksi EU:n lehtimerkillä, joka on EU:n luomutunnus.

Koska yhteiskuntavastuu ja ihmisoikeudet ovat meille tärkeitä, olemme päättäneet sertifioida toimintamme voidaksemme käyttää ruotsalaista KRAV-merkkiä tuotteissamme. Teemme sen, koska KRAV asettaa korkeammat vaatimukset meille ja tavarantoimittajillemme kuin luomumerkki. KRAV-merkki tarkoittaa tietenkin myös sitä, että kasvit viljellään ympäristöystävällisesti ilman kemiallisia torjunta-aineita tai lannoitteita, että maanviljelijä saa paremman työympäristön, että ruoka ei sisällä outoja lisäaineita tai sisällä GMO:ta.

EU:n luonnonmukaista tuotantoa koskevien vähimmäisvaatimuksiin eli EU:n lehtimerkkiin verrattuna KRAV-merkillä on edistyksellisimpiä sääntöjä koskien esimerkiksi ilmastoa ja sosiaalisia näkökohtia.

Riippumatta siitä, tuleeko KRAV-merkitty tuote Ruotsista tai jostakin toisesta maasta, KRAV esittää vaatimuksia hyville työolosuhteille. Jos nämä vaatimukset eivät täyty, tuote ei voi saada KRAV-hyväksyntää. Se pätee kaikkiin tuotantoketjun vaiheisiin pellolta pöydälle. Toinen merkittävä asia on, että KRAV-hyväksytyn tuotannon parissa työskentelevä ei altistu myrkyllisille torjunta-aineille arjessa.

Näin voit olla varma siitä, että lapsesi luonnonmukainen ruoka ei sisällä kemiallisia torjunta-aineita!

Lisätietoa KRAV-merkistä: www.krav.se

 

 

 

Tiedot