Nyt ilmainen

toimitus Suomeen!

Nyt ilmainen

toimitus Suomeen!

Alexin&Philin bonusperhe

Kun asioit verkkokaupassamme voit liittyä jäseneksi Alex&Philin bonusperhe -jäsenkerhoon. Saat 2,5% bonusta kaikista bonuspohjaisista ostoksistasi verkkokaupassamme osoitteessa www.alexphil.fi. Saat 10 pistettä jokaisesta käyttämästäsi eurosta ja 400 pistettä vastaa yhtä euroa, jolla voit sitten maksaa kokonaan tai osittain kun seuraavan kerran teet ostoksia verkkokaupassa. Muista, että sinun on oltava kirjautuneena tilillesi, jotta voit vastaanottaa sekä käyttää pisteitä. Jos olet jo rekisteröitynyt meille, voit kirjautua sisään tästä.

Bonusperheemme jäsenenä pääset myös hyödyntämään tarjouksia ja etuja, jotka on suunnattu vain Alex&Philin bonusperheen jäsenille. Jäsenyys ei maksa mitään ja voit loettaa jäsenyytesi milloin tahansa.

Liity jäseneksi luomalla kirjautumistili valitsemalla "luo kirjautumistili" kassalla. Kun olet tehnyt sen, voit valita sen vieressä olevan ruudun, jossa ilmoitat, että haluat liittyä Alex&philin bonusperheen jäseneksi. Lue lisää alla olevista ehdoistamme.

Tervetuola perheeseen!

 

 

Alex&Phil – Bonusperheen ehdot

(2021-11-26)

Alex&Philin Bonusperhe (alempana ”Bonusperhe”) on luotu siksi, että Alex&Phil AB, org. No. 559018-0195 ("Alex&Phil", "me", "me", "meidän" jne.), rekisteröidyn tavaramerkin Alex&Phil alla voi tarjota sinulle asiakasklubin jäsen ("Jäsen", "sinä", "sinulle" jne.) etuja ja tarjouksia. Nämä jäsenyysehdot ("Jäsenyysehdot") ovat voimassa sinun ja meidän välillä ja rekisteröitymällä jäseneksi hyväksyt nämä ehdot.

 

1. JÄSENYYS

Bonusperheen jäseneksi voi liittyä vain yli 18-vuotias henkilö, jolla on voimassa oleva henkilötunnus. Yritykset ja muut oikeushenkilöt eivät voi olla jäseniä.

 

2. JÄSENEDUT JA BONUS

Bonus

2.1 Jäsenenä saat 2,5% bonuksen kaikista bonuspohjaisista ostoksista, jotka teet verkkokaupassamme (www.alexphil.fi) jäsenehtojen mukaisesti. Jokaista bonuspohjaisten tavaraostosten euroa kohden saa kymmenen (10) bonuspisteen. Vain tavaraostot ovat bonuspohjaisia, minkä vuoksi mm. palvelut ja rahti eivät oikeuta bonuksiin. Bonuspohjaisiksi ostoksiksi lasketaan vain jäsenenä (yksityishenkilönä) tekemäsi tavaraostot. Yrityksen tai oikeushenkilön (tai henkilön yrityksen puolesta tekemät ostot) eivät siis ole bonusperusteisia.

2.2 Bonukset vastaanotetaan pisteinä, jotka rekisteröidään asiakastilillesi. Näitä voi sitten käyttää osittaisena maksuna tai kokonaisuudessaan Alex&Philin verkkokaupassa asioidessasi. Bonuksia ei makseta tai palauteta käteisenä.

2.3 Bonusmaksu suoritetaan ostosten yhteydessä ja 10 euro bonussekit lähetetään jos bonusperusteiset tavaraostot ovat vähintään 4 000 pistettä.

Tarjoukset

2.4 Lähetämme sinulle edullisia tarjouksia Alex&Philin ja yhteistyökumppaneidemme tuotteista.

Jäsenetujen muutos

2.5 Emme takaa, että jäsenetusi aina näyttävät samalta ja pidätämme oikeuden poistaa, muuttaa, korvata tai tarjota sinulle uusia jäsenetuja milloin tahansa.

3. SOPIMUSAIKA JA JÄSENYYDEN PÄÄTTYMINEN

3.1 Nämä jäsenyysehdot tulevat voimaan liittyessäsi jäseneksi ja ovat voimassa toistaiseksi.

3.2 Sinulla on oikeus erota Bonusperheestä milloin tahansa irtisanomalla jäsenyytesi ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme. Yhteystiedot löytyvät näiden jäsenehtojen alaosasta.

3.3 Alex&Phil voi irtisanoa jäsenyyden (Jäsenyysehdot) 30 päivän irtisanomisajalla. Jos jäsen ei ole ansainnut pisteitä 24 kuukauden aikana, lopetamme jäsenyyden välittömästi tietosuojasyistä.

3.4 Yllä olevan kohdan 3.3 mukaisen irtisanomisoikeuden lisäksi pidätämme oikeuden irtisanoa jäsenyytesi jos epäilemme palveluidemme luvatonta käyttöä tai väärinkäyttöä, jäsenehtojemme rikkomista, petosta tai muita vastaavia tapahtumia.

 

4. MARKKINOINTI JA VIESTINTÄ

4.1 Bonusperheen jäsenille lähetämme ajoittain kohdennettuja sekä yleisiä tarjouksia Alex&Phililtä ja yhteistyökumppaneiltamme. Alex&Phil kerää tietoa mm. ostohistoriasi, jotta sinulle lähetetyt tarjoukset olisivat mahdollisimman osuvia ja mukautettuja. Lisätietoja siitä mitä keräämme sinusta markkinoinnin yhteydessä on tietosuojakäytännöissämme osoitteessa www.alexphil.fi.

4.2 Alex&Phil viestii sinulle jäsenenä mieluiten sähköisesti sähköpostitse ja tekstiviestillä. Siksi sinulla on jäsenenä velvollisuus päivittää nämä yhteystiedot mahdollisten muutosten sattuessa varmistaaksesi, että voit vastaanottaa meidän lähettämiä tarjouksia.

 

5. HENKILÖTIEDOT

Jäsenyyden puitteissa Alex&Phil käsittelee henkilötietoja mm. asiakasklubijäsenyytesi hallinnointiin, uutiskirjeiden lähettämiseen sekä meidän ja kumppaneidemme tuotteiden ja palveluiden markkinointiin. Alex&Phil on vastuussa henkilötietojen käsittelystä, joka tapahtuu Bonusperheen sisällä. Saat lisätietoja lukemalla tietosuojakäytäntömme osoitteessa www.alexphil.fi.

 

6. EHTOJEN MUUTOKSET

Näitä jäsenyysehtoja voidaan päivittää, uusin versio löytyy aina osoitteesta www.alexphil.fi. Jos et hyväksy muutoksiamme, sinulla on aina oikeus irtisanoa Bonusperhe-jäsenyytesi.

 

7. VASTUU

Jäsenyys Alex&Philin Bonusperheessä on täysin vapaaehtoista ja Alex&Phil irtisanoutuu kaikesta vastuusta vahingoista, jotka johtuvat näistä Jäsenyysehdoista tai Bonusperheemme jäsenyydestä.

 

8. OTA YHTEYTTÄ

Haluatko ottaa meihin yhteyttä? Voit lähettää sähköpostia osoitteeseen info@alexphil.se

 

Tiedot