Nyt ilmainen

toimitus Suomeen!

Nyt ilmainen

toimitus Suomeen!

Me Alex&Philillä haluamme, että lapsesi saa luonnollista ja ravinteikasta lastenruokaa parhaista luomuraaka-aineista tehtynä. Pyrimme aina parhaaseen mahdolliseen palveluun ja asiakastyytyväisyyteen. Tutustu alla verkkokaupan yleisiin ehtoihin.

 

Sopimusehdot

Sopimusehtoja sovelletaan kun vierailet tai ostat tuotteita tältä verkkosivulta. Lue ehdot tarkasti.

Viimeksi päivitetty 23.3.2020

 

Yleiset ehdot

Tätä verkkokauppaa ("Verkkokauppa") ylläpitää ALEX&PHIL AB. Verkkokaupassa ja siihen liittyvissä palveluissa sovelletaan seuraavia ehtoja  ("Ehdot"). Pidätämme oikeuden muuttaa ehtoja. Lue sopimusehdot läpi. Jos et hyväksy ehtoja, sinun on lopetettava verkkokaupan käyttö. 

 

Meistä

ALEX&PHIL AB (“ALEX&PHIL”) on ruotsalainen yritys, jonka yritysrekisterinumero on 559018-0195 ja pääkonttorin osoite Sicklastråket 25, 131 54 Nacka, Sverige.

 

Tietosuojaseloste

Tietosuojaselosteemme löytyy linkistä "Tietosuojaseloste" verkkosivun alalaidasta. Jos olet alle 18-vuotias, sinun on ilmoitettava vanhemmallesi tai huoltajallesi ALEX&PHIL:n tietosuojaselosteesta ennen kuin käytät tätä verkkosivua tai tämän verkkosivun palveluja.

 

Kirjautuminen

Sinun pitää kirjautua sisään voidaksesi käyttää muutamia tämän verkkosivun toiminnoista. Pidätämme oikeuden muuttaa kirjautumisehtoja. Kun kirjaudut verkkosivuille sinun pitää antaa oikeat, ajankohtaiset, todelliset ja täydelliset tiedot itsestäsi. Jos tietosi muuttuvat, ilmoita meille heti menemällä verkkosivuille ja klikkaamalla kohtaa “Oma tili” sivun alalaidassa.

 

Sisältö

Kaikki grafiikka, valokuvat, äänet, musiikki, video ja teksti tällä verkkosivulla (“Sisältö”) ovat vain verkkosivun henkilökohtaista käyttöä varten. ALEX&PHIL pidättää oikeuden poistaa, väliaikaisesti tai pysyvästi, kaiken sisällön tältä verkkosivulta koska tahansa ja mistä tahansa syystä.

 

Verkkosivun käyttö

Tämä verkkosivu on vain henkilökohtaiseen epäkaupalliseen käyttöön. Verkkosivua tai sen sisältöä ei saa käyttää kaupalliseen tarkoitukseen, mukaan lukien mainokset ja mainostulot omilla verkkosivuillasi. Voimme lopettaa verkkosivun käyttösi heti, jos et noudata Sopimusehtoja.

 

Linkit kolmannen osapuolen verkkosivuille

Voimme tällä sivulla linkata muille verkkosivuille tai lähteisiin, joita hallinnoivat muut kuin ALEX&PHIL, mukaan lukien mainostajat. Emme vastaa näiden sivujen saavutettavuudesta ja emme ole vastuussa, suoraan tai epäsuorasti, näiden sivujen tietosuojakäytännöstä tai sisällöstä, mukaan lukien (ilman rajoituksia) mainoksia, tuotteita ja muuta materiaalia tai palveluita näillä sivuilla tai näiltä sivuilta saavutettavilta verkkosivuilta. Emme myöskään vastaa vahingosta, tappioista tai rikoksista, jotka aiheutuvat tai väitetään aiheutuneen tällaisen sisällön, tuotteiden tai palveluiden käytöstä ulkoisilla verkkosivuilla.

 

Tilaukset

Kaikki verkkokaupassa tehtävät tilaukset noudattavat myyntiehtojamme (katso alla). 

 Luvaton kopiointi ja jakelu

Tämän verkkosivuston sisällön, ALEX&PHIL -ohjelmistojen ja kaiken HTML- ja muun koodin tekijänoikeuksien, tavaramerkkien ja kaikkien muiden immateriaalioikeuksien on oltava aina ALEX&PHIL:n ja/tai sen lisenssinantajien omistamia ja ne on suojattu tekijänoikeuksilla sekä muilla laeilla ja kansainvälisillä sopimuksilla. Voit käyttää tätä materiaalia vain ALEX&PHIL:n tai sen lisenssinantajien nimenomaisella suostumuksella. Edellä mainitun materiaalin kaikenlainen jäljentäminen tai levittäminen on kielletty lailla ja se voi johtaa siviili- ja rikosoikeudellisiin seuraamuksiin. Yllä olevan materiaalin kopioiminen mihin tahansa muuhun palvelimeen tai sivustoon julkaisemista, jäljentämistä tai jakelua varten on nimenomaisesti kielletty.

 

Vastuunrajoitus

Pyrimme kohtuullisiin ponnisteluihin varmistaaksemme kaiken tälle sivustolle sijoittamamme tiedon oikeellisuuden, mutta emme anna takeita, yksikäsitteisesti tai epäsuorasti, että se on oikeaa, täydellistä tai ajantasaista. Tätä sivustoa toimitetaan "sellaisenaan" emmekä takaa, että sivusto täyttää vaatimuksesi tai että se on aina käytettävissä, nopea, turvallinen tai virheetön, että virheet korjataan tai että sivusto tai palvelin, joka sen tarjoaa, ovat viruksettomia.

Laiminlyönnistämme johtuvan kuoleman ja henkilövahinkojen lisäksi, emme ole vastuussa mistään sopimuksesta, vahingoista (mukaan lukien, rajoituksetta, huolimattomuus), ennakkosopimuksista tai muista ilmoituksista (muista kuin vilpillisistä epätarkkuuksista) tai muuten tämän sopimuksen ulkopuolella tai sen yhteydessä, mahdollisista taloudellisista menetyksistä (mukaan lukien rajoituksetta tulojen, voittojen, sopimusten, liiketoiminnan tai odotettavissa olevien säästöjen menetys), liikearvon tai maineen menettämisestä tai erityisistä, epäsuorista tai välillisistä menetyksistä. Mikään ehdoista ei sisällä vastuuta toisen osapuolen vilpillisestä toiminnasta.

 

Koko sopimus

Ehdot (ajoittain muuttuvat) muodostavat koko sopimuksen sinun ja ALEX&PHIL:n välillä verkkosivuston käytöstä.

 

Ei poikkeuksia

Mikäli me emme toimi minkään ehdon säännöksen toteuttamiseksi tai täytäntöönpanemiseksi, se ei tarkoita poikkeusta tällaisesta säännöksestä.

 

Sovellettava laki

Ehtoihin sovelletaan ja tulkitaan Ruotsin lakia, ja riita-asioista päättää Ruotsin tuomioistuin tai vastaava.

--------------------------------------------------

 

Alex&Phil AB - Myyntiehdot

Lue nämä ehdot huolellisesti ennen tilauksen tekemistä ja säilytä kopio näistä ehdoista ja

tilauksestasi myöhempää käyttöä varten.

 

1. Ostosopimuksen tekeminen

1.1 Nämä myyntiehdot koskevat tuotteita, jotka toimittaa Alex & Phil AB, joka on rekisteröity Ruotsissa ja jonka yritysrekisterinumero on 559018-0195 ja Sicklastråket 25, 131 54 Nacka, Ruotsi (“ALEX & PHIL”).

1.2 Sinun ja ALEX&PHIL:n välillä ei ole sopimusta tuotteiden myynnistä, ennen kuin ALEX&PHIL on vastaanottanut ja hyväksynyt tilauksesi ja lähettänyt vahvistuksen kirjeellä tai sähköpostitse määrittämääsi osoitteeseen tai sähköpostiosoitteeseen. Kun ALEX&PHIL tekee sen, välillämme on sitova oikeudellinen sopimus.

1.3 Sopimukseen liittyy peruuttamisoikeus jos olet asiakas (katso kohdat 5.1 ja 5.2 alla).

 

2. Tuotteiden kuvaus, erittely ja hinta

2.1 Tilaamiesi tuotteiden kuvaus, erittely ja hinta näkyvät ALEX&PHIL-sivustolla tilauksen yhteydessä. Kaikki tuotteemme soveltuvat vähintään kuuden (6) kuukauden ikäisille lapsille. Pienten lasten tulisi käyttää tuotteitamme vain aikuisen valvonnassa. Noudata aina tuotteidemme pakkauksessa olevia ohjeita.

2.2 Kaikki myynti riippuu tuotteen saatavuudesta. Jos tilaamiasi tuotteita ei ole varastossa tilauksen vastaanottamisen jälkeen, ALEX&PHIL ilmoittaa sinulle mahdollisimman pian ja palauttaa tai hyvittää sinulle summan, jonka olet maksanut tai sinulta on veloitettu valitsemallasi tuotteiden maksutavalla.

2.3 ALEX&PHIL pyrkii jatkuvasti parantamaan tuotteitaan ja pidättää sen vuoksi oikeuden tehdä pieniä teknisiä muutoksia tuotteiden sisältöihin vaikuttamatta kuitenkaan niiden toimintaan, laatuun tai hintaan.

2.4 Pyrimme kaikin keinoin varmistamaan, että ALEX&PHIL -sivustolla näkyvät hinnat ovat oikeita tilauksen yhteydessä. Jos virhe löytyy, ALEX&PHIL ilmoittaa sinulle mahdollisimman pian ja tarjoaa sinulle mahdollisuuden vahvistaa tilauksesi oikeaan hintaan tai peruuttamaan tilauksen. Jos peruutat tilauksen, ALEX&PHIL palauttaa tai hyvittää sinulle summan, jonka olet maksanut tai sinulta on veloitettu valitsemallasi tuotteiden maksutavalla.

2.5 Tuotteen hinnan lisäksi maksat tuotteista yleensä toimitusmaksun, joka näkyy ALEX&PHIL:n verkkosivuston kassalla ennen kuin päätät tilauksesi.

2.6 ALEX&PHIL-verkkosivustolla näkyvien tuotteiden hinta sisältää aina arvonlisäveron.

2.7 Jos tavarat toimitetaan vientiä varten Ruotsista, saatat olla vastuussa lähetysmaksuista ALEX&PHIL:n sääntöjen mukaisesti ja vastaavien lakien tai asetusten noudattamisesta, jotka koskevat tavaroiden tuontia kohdemaahan sekä vastaavien tullien maksamisesta.

2.8 Alennuskoodien, kuponkikoodien ja vastaavien alennusten käyttö on ilmoitettava kassalla, eikä niitä voi käyttää enää tilauksen tekemisen jälkeen. Tuotteet, jotka ovat alennuksessa, osoitetaan selvästi alennetuilla hinnoilla, normaalihinta on yliviivattu ja uusi alennettu myyntihinta on lisätty punaisena viereen.

 

3. Maksaminen

3.1 Tuotteista maksaminen ja toimituskulut voidaan suorittaa millä tahansa maksutavalla, joka on esitetty ALEX&PHIL-sivustolla tilauksen yhteydessä.

3.2 ALEX&PHIL tarjoaa maksutapoina PayPalin ja Klarna Checkoutin. Tunnistauduttuasi kassalla, Klarna Checkout näyttää maksutavat, joita sinulle voidaan tarjota. Valitset halutun maksutavan kun suoritat ostoksesi kassalla. Klarna varaa tilauksen loppusumman korttiostoksissa, kunnes tilaus pakataan ja lähetetään varastosta. Laskuostoista lasku lähetetään sähköpostiosoitteeseen, jonka ilmoitit ostohetkellä, heti kun varasto on pakannut ja lähettänyt tilauksen.

 

4. Toimitus

4.1 Tilaamasi tavarat toimitetaan postiasiamiehelle tilauksen yhteydessä antamasi osoitteen lähelle, edellyttäen että ALEX&PHIL vahvistaa tilauksen. Postiasiamies, jolle toimitus suoritetaan, voi vaihdella ja riippuu kuljetustavasta. Normaali toimitusaika on noin 3-5 työpäivää. Jos on suurempi määrä tilauksia toimitus voi kestää kauemmin.

4.2 Jos lähetystä ei voi toimittaa lähelle postiosoitettasi, ALEX&PHIL ilmoittaa sinulle mahdollisimman pian ja palauttaa tai hyvittää valitsemasi maksutavan perusteella maksamasi summan.

4.3 Tuotteet pyritään toimittamaan mahdollisimman pian tilauksen hyväksymisen jälkeen ja joka tapauksessa 30 päivän kuluessa tilauksesta. Jos ALEX&PHIL ei pysty toimittamaan tavaroita 30 päivän kuluessa tilauksesta, ALEX&PHIL ilmoittaa sinulle niin pian kuin mahdollista ja sinulla on oikeus peruuttaa tilauksesi ja saada palautus tai hyvitys summasta, jonka olet maksanut tai sinulta on veloitettu valitsemaltasi maksutavalta. ALEX&PHIL ei ole vastuussa mistään menetyksistä tai vahingoista, jotka olet kärsinyt kohtuullisen tai väistämättömän toimitusviiveen johdosta.

4.4 Sinusta tulee tilaamiesi tavaroiden omistaja ja olet vastuussa niiden menetyksen tai vahingoittumisen vaarasta, kun ne on toimitettu sinulle.

 

5. Peruutusoikeus

5.1 Asiakkaana sinulla on oikeus peruuttaa tilauksesi niin kauan kuin tilausta ei ole lähetetty varastoltamme, mikä on yleensä 1-2 työpäivän kuluessa tilauksen tekemisestä ("Peruutusaika"). Työpäivä on kaikki muut päivät paitsi viikonloput ja pankki- tai muut vapaapäivät Ruotsissa. Huomaa, että oikeus 14 päivän peruutusoikeuteen, jota yleensä sovelletaan verkkokaupoissa, ei koske lastenruokaa ruokaturvallisuussääntöjen vuoksi.

5.2 Jos emme ole toimittaneet tilaustasi 30 päivän kuluessa tilauksen lähettämisestä, voit peruuttaa sopimuksen ja palautamme sinulle jo maksamasi rahat.

5.3 Kun olet ilmoittanut ALEX&PHIL:lle, että peruutat sopimuksen, ALEX&PHIL palauttaa tai hyvittää sinulle 30 päivän kuluessa summan, jonka olet maksanut tai sinulta on veloitettu valitsemaltasi maksutavalta.

 

6. Reklamaatiot

6.1 Asiakastyytyväisyys on tärkein prioriteettimme. Tarkista tilauksesi kun saat sen. Jos löydät vikaa tai vaurioita, sinun on ilmoitettava siitä meille mahdollisimman pian ja viimeistään 30 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Tämän jälkeen sinun on palautettava tuotteet meille tarkastusta varten. Jos tarkistettavat tavarat osoittautuvat vaurioituneiksi, virheellisiksi tai viallisiksi, lähetämme sinulle hyvityksen tai palautamme maksamasi summan, mukaan lukien kaikki toimituskulut. Tämä ei koske tuotteiden virheitä, jotka johtuvat normaalista kulumisesta, tarkoituksella tapahtuneista vaurioista, onnettomuudesta, käyttäjän tai kolmannen osapuolen huolimattomuudesta. Huomaa, että älä koskaan ruoki lasta vaurioituneella tai viallisella tuotteella.

6.2 Jos toimitamme muita kuin tilaamiasi tuotteita, voit säilyttää väärin toimitetut tuotteet ja lähetämme alkuperäisen tilauksen ilman lisäkustannuksia.

6.3 Osoitteemme kaikille palautuksille on Alex & Phil AB, Sicklastråket 25, 131 54 Nacka, Ruotsi. Pyydämme teitä ottamaan meihin yhteyttä edellä mainituissa palautuksista.

6.4 Jos haluat lisätietoja tai apua, ota meihin yhteyttä soittamalla numeroon +46 (0) 8 703 25 60 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@alexphil.se. Lupaamme palata kahden työpäivän sisällä.

 

7. Takuu ja vastuu

7.1 ALEX&PHIL-tuotteet ovat korkealaatuisia ja sopivia siihen tarkoitukseen, johon tällaiset tavarat yleensä toimitetaan, sekä pakkauksissa ilmoitettujen että kansallisten viranomaisten ja instituutioiden, kuten Ruotsin elintarvikeviraston, suositusten mukaisia ​​

7.2 Jos tuote kuitenkin osoittautuu virheelliseksi, vastuumme sinulle rajoittuu tuotteen arvoon sekä toimituskulujen korvaamiseen. Meitä ei voida pitää vastuussa sinulle mahdollisesti aiheutuvista epäsuorista tappioista, kuten tietojen katoamisesta, voittojen menettämisestä tai liiketoiminnan keskeytyksestä.

7.3 Tämä ei millään tavoin sulje pois tai rajoita vastuutamme huolimattomuudestamme johtuvasta kuolemasta tai henkilövahingoista, petoksesta tai mistään sellaisesta, mikä olisi meille laitonta sulkea pois tai yrittää sulkea pois vastuultamme.

 

8. Tietoturva

8.1 ALEX&PHIL ryhtyy kaikkiin kohtuullisiin varotoimenpiteisiin pitääkseen tilauksesi ja maksusi tiedot turvassa, mutta ellei ALEX&PHIL ole huolimaton, ALEX&PHIL ei ole vastuussa antamasi tietojen luvattomasta käytöstä.

8.2 ALEX&PHIL käyttää antamiasi tietoja vain tilauksen toteuttamiseksi, ellei toisin sovita. Voit korjata mitä tahansa tietojasi "Oma tili" -sivulla kirjautumisen jälkeen.

8.3 ALEX&PHIL haluaa ajoittain kertoa sinulle samanlaisista tuotteista ja tarjouksista, jotka saattavat kiinnostaa sinua. Jos haluat ilmoituksen näistä, voit valita kuinka voimme ottaa sinuun yhteyttä tilauksen tekemisen jälkeen. Jos et halua saada ilmoitusta näistä enää, voit peruuttaa ilmoitukset "Oma tili"-sivun kautta tai lähettämällä meille sähköpostia osoitteeseen info@alexphil.se, siitä sähköpostiosoitteesta jonka olet rekisteröinyt sivuille.

8.4 ALEX&PHIL pidättää oikeuden käyttää nimettömästi asiakaspalautteita, arvosteluja ja tilastoja, jotka liittyvät asiakaspalautteisiin.

 

9. Evästeet ("Cookies")

9.1 Voimme käyttää tekniikkaa seurataksemme kävijöiden käyttäytymistä sivustollamme ja "mukauttaaksemme" katselukokemustasi. Tähän voi kuulua selaimeesi tallennetun ns. evästeen käyttö. Tällä tavalla kerättyjä tietoja voidaan käyttää tunnistamaan sinut jos et muuta selaimesi asetuksia. Voit yleensä estää tämän selaimessasi. Sivusto ei kuitenkaan välttämättä toimi yhtä hyvin jos poistat evästeet käytöstä.

 

10. Yleistä

10.1 ALEX&PHIL voi muuttaa näitä myyntiehtoja tulevassa myynnissä ilmoittamatta siitä sinulle.

 

 

Tiedot